Kostas Sloukas’tan Fenerbahçe itirafı! ‘Transfere evet demeye çok yakındım’

Yunan ekibi Panathinaikos’la EuroLeague şampiyonluğuna uzanan Kostas Sloukas, Olympiakos’tan olaylı ayrılış süreci hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

FENERBAHÇE İTİRAFI

Yunan basınından SDNA’ya konuşan Sloukas, Olympiakos’tan ayrılma sürecinde Fenerbahçe’nin kapısından döndüğünü açıkladı:

Olympiakos’tan ayrılırsam Fenerbahçe’ye gitmeye karar vermiştim. Sonuçta bildiğim bir ortamdı ve koç Itoudis’e çok büyük saygı duyuyordum. Tam anlamıyla anlaşmamıştık, transfere net şekilde ‘evet’ dememiştim ama demeye çok yakındım. Olympiakos’un beni tutmak istemediğini fark edince Fenerbahçe’ye evet demeye gerçekten çok yakındım.

ITOUDIS’LE KONUŞMASI

Fenerbahçe’nin eski başantrenörü Itoudis’le arasında geçen telefon konuşması hakkında Yunan basketbolcu, “O günler benim için çok zordu. Şimdi daha önce hiç anlatmadığım bir şeyi anlatacağım, Panathinaikos’a gitme kararını aldığım zaman ilk olarak gidip koç Itoudis’i aradım. Ona ‘koç, bir daha benimle konuşmamaya hakkın var çünkü Fenerbahçe’ye gelmek istediğimi sana söylemiştim’ dedim. Fenerbahçe’ye evet dememiştim ama koç Itoudis’e ‘onun için oynamak istediğimi’ söylemiştim. Bu yüzden onu aradım ve ‘koç, bu ve şu sebeplerden dolayı Olympiakos’a karşı gelmek istiyorum. Kimse öğrenmeden önce bunu ilk sana söylüyorum’ dedim. O an diyecek bir şey bulamadı, sonrasında kararıma saygı duyduğunu söyledi ve ‘elbette ailen için en doğrusu olduğunu düşündüğün şeyi yapmaya hakkın var’ dedi. Tabii ki o konuşmada her konuda anlaşamadık ama kararıma saygı duydu. Bu yüzden ben de koç Itoudis’e büyük saygı duyuyorum, o gerçekten harika bir koç. Açıkçası benimle bir daha konuşmasını beklemiyordum ama hala aramız gayet iyi.” dedi.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir